Drukkerij Schoonaert
Drukkerij Schoonaert
Drukkerij Schoonaert

Gebruiksvoorwaarden

 

Dank u voor uw bezoek aan www.drukkerijschoonaert.be. Onze website is ter beschikking gesteld aan de bezoeker door Drukkerij Schoonaert met als maatschappelijke zetel Bergenstraat 1, 8972 Roesbrugge, volgens de voorwaarden in volgende punten. Gelieve aandachtig deze voorwaarden te lezen. Door deze website te bezoeken, neemt u de gebruiksvoorwaarden aan. Als de gebruiksvoorwaarden niet aanneemt, dan hebt u geen toegangsrecht tot deze website.

Aanpassing van deze gebruiksvoorwaarden

Drukkerij Schoonaert gunt zichzelf het recht de voorwaarden en berichten op elk ogenblik te wijzigen en dergelijke wijzigingen zullen onmiddellijk ingaan bij bekendmaking.

Auteursrecht en vergunningen

De volledige inhoud van deze website inclusief maar niet beperkt tot: tekst, illustraties, logo's, buttons, iconen, Flash-movies, foto's, audio, digitale downloads en software, zijn het eigendom van Drukkerij Schoonaert, zijn leveranciers of zijn klanten en zijn beschermd door nationaal en internationaal auteursrecht en merkenrechten. U mag geen enkel deel van deze website aanpassen, copiëren, reproduceren, herpubliceren, uploaden, verzenden of distribueren zonder uitdrukkelijk geschreven toestemming van Drukkerij Schoonaert.

Externe links

Gelinkte of externe websites zijn niet onder de controle van Drukkerij Schoonaert en Drukkerij Schoonaert is niet verantwoordelijk voor de inhoud van gelijk welke gelinkte site of link in een gelinkte site. Drukkerij Schoonaert biedt links aan uit gebruiksgemak en de plaatsing van om het even welke link impliceert of vormt geen goedkeuring door Drukkerij Schoonaert van deze site.

 

Familiedrukwerk

Je uitnodiging of aankondiging nét dat ietsje meer geven? Heb je een idee en wens je dit op papier gerealiseerd te zien? Drukkerij Schoonaert heeft de creativiteit in huis om je daarbij verder te helpen. Maak je keuze uit een uitgebreid assortiment aan papier, kleuren, lettertypes, …

Handelsdrukwerk

Je firma op z’n best voorstellen? Laat drukwerk voor je werken en maak een uithangbord voor je bedrijf met firmakaartjes, facturen & briefpapier, omslagen, folders, kalenders … Drukkerij Schoonaert heeft de technische kennis in huis om je daarbij verder te helpen.

Publiciteitsdrukwerk

Je zaak in de kijker zetten, je diensten en/of producten  bekend maken, een prijslijst voor je bistro of je event in de kijker plaatsen? Drukkerij Schoonaert heeft alles in huis om je te laten schitteren: affiches, uitnodigingen,  flyers, toegangskaarten, menukaarten, …